«La Ciutat Proactiva»- Bit Habitat 2020

/ noviembre 12, 2020

Dades x Comerç seleccionat per «La Ciutat Proactiva»- Bit Habitat 2020

El projecte Dades x Comerç – Dades obertes com a suport a les decisions pel petit comerç – ha estat seleccionat en la convocatòria d’ajuts a la innovació urbana «La Ciutat Proactiva» de la Fundació Bit Habitat, i per tant ens podem felicitar perquè podem tirar aquest projecte per la transformació digital del comerç de Barcelona.

Dades x Comerç el projecte ha estat el 2n millor valorat de 200 projectes pel comitè de Selecció. Ara podem treballar plegats des de la multidisciplinarietat i col·laboració per fer més viable el comerç de la ciutat amb l’ús de les dades.

El projecte aprovat consta d’una expedició de dades i d’una prova pilot per crear eines digitals per aprofitar les dades obertes als tres eixos comercials que han participat amb nosaltres: L’Associació de Comerciants Eix de Sant Andreu (Sant Andreu), l’Associació de Comerciants el Mirall de Pedralbes (Les Corts) i l’Associació de Comerciants de La Marina (Sants – Montjuïc). Així com testar el model d’extensió a tota la ciutat a altres 3 eixos comercials.

Compartir esta entrada