Expedició de dades

El pròxim 11 de gener a partir de les 9:00 localitzarem dades d’interès pel comerç. Serà una trobada multidisciplinària on participaran comerciants i persones expertes en dades i visualitzacions per buscar solucions pel comerç de proximitat mitjançant l’ús de dades obertes. Serà tot un repte!

Les dades localitzades i les visualitzacions elaborades serviran per desenvolupar els Webs Dades Obertes de cada zona, orientats a enfortir el comerç de proximitat.

Projecte Les Dades Web Dades Obertes
Fer efectiu l’accés a un recurs públic – dades obertes- pel petit.   comerç (transformació digital) Cercar fonts de dades obertes del entorn que influeixen en zones comerçiants. Dades obertes per a pendre decissions. Crear espais web amb visualitzacions interactives basades en dades, per disposar d’informació estructurada útil.

 

Busquem persones expertes en comerç i “datalovers” (persones amb passió per les dades).

Una expedició de dades és un esdeveniment col·laboratiu on aprendre, compartir coneixements i fer descobertes de dades interessants per a una temàtica. En aquest cas, per la viabilitat del comerç de proximitat, un element vertebrador dels nostres barris.

Si ets dater, periodista de dades, tens habilitats en visualització d’informació o bé coneixes les necessitats del comerç

Vine l’11 de gener del 2021!

Si saps crear visualitzacions de dades, pots participar en el Concurs Visualitzacions x Comerç. Repartirem 1200€ en premis! Cal inscriure’s a l’expedició abans del dia 8 de gener a les 14h i al concurs abans del dia 11 a les 13h.

Si vols saber més sobre el funcionament d’una expedició de dades, pots consultar: Qui pot participar?, Dia D – programa o Comença a Explorar

INSCRIU-TE A L’EXPEDICIÓ!